- Propozycja Menu I
- Propozycja Menu II
Zupa (podana w podgrzewaczach)
Krem szparagowy
Krem bazylikowy
Dania główne (podane w podgrzewaczach)
Pieczony łosoś w sosie koperkowym
Fileciki z kurczaka na karmelową nutę
Roladka z kurczaka z mozzarellą suszonymi pomidorami w sosie pesto
Kurczak w sosie curry z ananasem
Dodatki
Ziemniaki z parmezanem
Ryż szafranowy
Sałaty
Mix sałat z pomidorkami koktajlowymi i mozzarellą
Mix sałat z pomidorami winogronem i mandarynką
Przekąski
Pomidorki koktajlowe faszerowane oliwkami
Mini szaszłyki z pomidorków koktajlowych i mozzarelli
Fileciki w karmelu
Talarki z ciasta francuskiego w bekonie
Paluszki w szynce parmeńskiej
Rzodkiewki faszerowane pastą ziołową
Śliwki opiekane w boczku
Pieczarki faszerowane meksykańskie
Piekielny plater mięsny z korniszonkami
Deska serów
Kruche babeczki z serem gorgonzola
Kosze bułeczek bankietowych
Deser
Chłodnik truskawkowy
Specjalny stół z ciepłymi napojami w termosach (kawa, herbata) – do dyspozycji przez całą imprezę
Woda mineralna miętą i cytryną (podana w dyspenserach).
Zupa (podana w podgrzewaczach)
Krem borowikowy
Zupa bazyliowa z chili
Dania główne (podane w podgrzewaczach)
Szaszłyki z owoców morza
Płatki cielęciny w sosie śmietanowym
Fileciki drobiowe bejcowane w miodzie
Skrzydełka marynowane w curry
Pałeczki z kurczaka marynowane w chili
Łosoś w sosie szmaragdowym
Dodatki
Ziemniaki pieczone w ziołach
Ryż szafranowy
Sałaty
Mix sałat z pomidorkami koktajlowymi i mozzarellą
Mix sałat z pomidorkami winogronem i serami pleśniowymi
Sałata Grecka
Stół przekąskowy
Pomidorki koktajlowe faszerowane mozarellą i bazylią
Vol-au-vent z pastą z dzika
Aromatyczny schab z żurawiną
Cukinia faszerowana
Małże zapiekane z masłem ziołowym
Łosoś marynowany na pumperniklu
Melon w szynce z oliwkami
Talarki z ciasta francuskiego w bekonie
Rzodkiewki faszerowane pastą ziołową
Śliwki opiekane w boczku
Piekielny plater mięsny z korniszonkami
Deska serów
Kruche babeczki z serem gorgonzola
Kosze bułeczek bankietowych
Deser
Chłodnik malinowy
Specjalny stół z ciepłymi napojami w termosach (kawa, herbata) – do dyspozycji przez całą imprezę
Woda mineralna z miętą i cytryną (podana w dyspenserze).