Przygotowane na 50 osób

Przekąski

Mini szaszłyki z pomidorków koktajlowych i mozarelli 20 porcji
Paluszki w szynce parmeńskiej 30 porcji
Sałatka caprezze w ogórku 30 porcji
Ślimaczki z ciasta francuskiego w bekonie 40 porcji
Pieczarki faszerowane z chili na cieście francuskim 40 porcji
Pasztet ze śliwą z musem jabłkowym 40 porcji
Cameleoni z mięsnym farszem na sałacie 30 porcji
Kebabiki drobiowe z dipem 20 porcji
Łódeczki makaronowe z pora 30 porcji

Dania na ciepło (podane w podgrzewaczach)

Roladki w sosie pieczeniowym 30 porcji
Filet kopertowany z pieczarkami serem, papryką 30 porcji
Ziemniaki pieczone w ziołach 30 porcji
Ryż 30 porcji
Sałata wiosenna 2 misy
Sałata grecka 2 misy

Słodkości

Sernik 20 porcji
Ciasto piernikowe z wiśnią 20 porcji
Jabłecznik 20 porcji
Kruche ciasteczka

Bufet kawowy

kawa, herbata (cukier biały, śmietanka) – podana w termosach.
woda mineralna, soki (pomarańczowy, jabłkowy) – podane w dzbankach 150 ml/os.

Przygotowane na 50 osób

Przekąski

Schab z musem chrzanowym 20 porcji
Ruloniki naleśnikowe z ikrą z łososia 30 porcji
Sałatka caprezze ze świeżą bazylią 20 porcji
Pieczony indyk z dipem żurawinowym 20 porcji
Carpaccio z polędwicy wołowej ze świeżym parmezanem 20 porcji

Koreczki cherry z oliwką i cebulką koktajlową

20 porcji
Paluszki w szynce szwardzwaldzkiej 30 porcji
Łosoś marynowany 20 porcji
Ślimaczki z ciasta francuskiego w bekonie 20 porcji
Pieczarki faszerowane z chili  na cieście francuskim 20 porcji
Kebabiki drobiowe z dipem miodowym 20 porcji
Łódeczki makaronowe z pora 30 porcji

Dania na ciepło (podane w podgrzewaczach)

Schab w sosie śmietanowym 30 porcji
Fileciki z kurczaka na karmelową nutę 30 porcji

Talarki ziemniaczane opiekane w ziołach

30 porcji

Mix sałat z pomidorami cherry i mozarellą

3 misy
Sałata z rukoli i reszponki z orzechami włoskimi 3 misy

Słodkości

Tiramisu w szkle koktajlowym 20 porcji
Sernik 25 porcji
Ciasto czekoladowe z wiśnią 25 porcji
Tarta cytrynowa z nutką czekoladową 25 porcji
Kruche ciasteczka  

Bufet kawowy

kawa, herbata (cukier biały, śmietanka) – podana w termosach.
woda mineralna, soki (pomarańczowy, jabłkowy) – podane w dzbankach 150 ml/os.

Przygotowane na 50-100 osób

Przekąski

Szparagi w łososiowych płaszczykach 20 porcji
Łódeczki z awokado 15 porcji
Paluszki krabowe w cieście naleśnikowym 20 porcji
Peperoni z kabanosem paprykowym otulone żółtym serem 20 porcji
Śliwki w boczku 40 porcji
Mini pizza z mozarellą bazylią i pomidorkiem cherry 20 porcji
Faszerowane karczochy na grzance 20 porcji
Pasztet ze śliwką z musem jabłkowym na cieście francuskim 30 porcji
Naleśnikowe roladki z majonezem pomidorami, ogórkiem 20 porcji
Schab z musem chrzanowym 20 porcji
Pieczony indyk z dipem żurawinowym 20 porcji
Koreczki cherry z oliwką i cebulką koktajlową 20 porcji
Paluszki w szynce szwardzwaldzkiej 30 porcji
Pieczarki faszerowane z chili na cieście francuskim 20 porcji

Dania na ciepło (podane w podgrzewaczach)

Krewetki w sosie śmietanowo paprykowym 30 porcji
Pikantne roladki z papryką i sosem pomidorowym 30 porcji
Fileciki z kurczaka na karmelową nutę 30 porcji

Cukinia, bakłażan grillowany

30 porcji
Talarki ziemniaczane 30 porcji

Mix sałat z pomidorami cherry i mozarellą

2 misy
Sałatka makaronowa z tortelini 1 misa
Sałatka grecka 1 misa
Sałatka z rukoli i reszponki w orzechami włoskimi 1 misa

Słodkości

Tiramisu w szkle koktajlowym 20 porcji
Sernik 25 porcji
Ciasto truskawkowe 25 porcji
Babeczki koktajlowe 30 porcji
Kruche ciasteczka

Bufet kawowy

kawa, herbata (cukier biały, śmietanka) – podana w termosach.
woda mineralna, soki (pomarańczowy, jabłkowy) – podane w dzbankach 150 ml/os.


Masz pytania? Zadzwoń!

Scroll to Top