- Propozycja Menu I
- Propozycja Menu II
- Propozycja Menu III
Przygotowane na 50 osób
Przekąski
Mini szaszłyki z pomidorków koktajlowych i mozarelli | 20 porcji |
Paluszki w szynce parmeńskiej | 30 porcji |
Sałatka caprezze w ogórku | 30 porcji |
Ślimaczki z ciasta francuskiego w bekonie | 40 porcji |
Pieczarki faszerowane z chili na cieście francuskim | 40 porcji |
Pasztet ze śliwą z musem jabłkowym | 40 porcji |
Cameleoni z mięsnym farszem na sałacie | 30 porcji |
Kebabiki drobiowe z dipem | 20 porcji |
Łódeczki makaronowe z pora | 30 porcji |
Dania na ciepło (podane w podgrzewaczach)
Roladki w sosie pieczeniowym | 30 porcji |
Filet kopertowany z pieczarkami serem, papryką | 30 porcji |
Ziemniaki pieczone w ziołach | 30 porcji |
Ryż | 30 porcji |
Sałata wiosenna | 2 misy |
Sałata grecka | 2 misy |
Słodkości
Sernik | 20 porcji |
Ciasto piernikowe z wiśnią | 20 porcji |
Jabłecznik | 20 porcji |
Kruche ciasteczka |
Bufet kawowy
kawa, herbata (cukier biały, śmietanka) – podana w termosach.
woda mineralna, soki (pomarańczowy, jabłkowy) – podane w dzbankach 150 ml/os.
Przygotowane na 50 osób
Przekąski
Schab z musem chrzanowym | 20 porcji |
Ruloniki naleśnikowe z ikrą z łososia | 30 porcji |
Sałatka caprezze ze świeżą bazylią | 20 porcji |
Pieczony indyk z dipem żurawinowym | 20 porcji |
Carpaccio z polędwicy wołowej ze świeżym parmezanem | 20 porcji |
Koreczki cherry z oliwką i cebulką koktajlową |
20 porcji |
Paluszki w szynce szwardzwaldzkiej | 30 porcji |
Łosoś marynowany | 20 porcji |
Ślimaczki z ciasta francuskiego w bekonie | 20 porcji |
Pieczarki faszerowane z chili na cieście francuskim | 20 porcji |
Kebabiki drobiowe z dipem miodowym | 20 porcji |
Łódeczki makaronowe z pora | 30 porcji |
Dania na ciepło (podane w podgrzewaczach)
Schab w sosie śmietanowym | 30 porcji |
Fileciki z kurczaka na karmelową nutę | 30 porcji |
Talarki ziemniaczane opiekane w ziołach |
30 porcji |
Mix sałat z pomidorami cherry i mozarellą |
3 misy |
Sałata z rukoli i reszponki z orzechami włoskimi | 3 misy |
Słodkości
Tiramisu w szkle koktajlowym | 20 porcji |
Sernik | 25 porcji |
Ciasto czekoladowe z wiśnią | 25 porcji |
Tarta cytrynowa z nutką czekoladową | 25 porcji |
Kruche ciasteczka |
Bufet kawowy
kawa, herbata (cukier biały, śmietanka) – podana w termosach.
woda mineralna, soki (pomarańczowy, jabłkowy) – podane w dzbankach 150 ml/os.
Przygotowane na 50-100 osób
Przekąski
Szparagi w łososiowych płaszczykach | 20 porcji |
Łódeczki z awokado | 15 porcji |
Paluszki krabowe w cieście naleśnikowym | 20 porcji |
Peperoni z kabanosem paprykowym otulone żółtym serem | 20 porcji |
Śliwki w boczku | 40 porcji |
Mini pizza z mozarellą bazylią i pomidorkiem cherry | 20 porcji |
Faszerowane karczochy na grzance | 20 porcji |
Pasztet ze śliwką z musem jabłkowym na cieście francuskim | 30 porcji |
Naleśnikowe roladki z majonezem pomidorami, ogórkiem | 20 porcji |
Schab z musem chrzanowym | 20 porcji |
Pieczony indyk z dipem żurawinowym | 20 porcji |
Koreczki cherry z oliwką i cebulką koktajlową | 20 porcji |
Paluszki w szynce szwardzwaldzkiej | 30 porcji |
Pieczarki faszerowane z chili na cieście francuskim | 20 porcji |
Dania na ciepło (podane w podgrzewaczach)
Krewetki w sosie śmietanowo paprykowym | 30 porcji |
Pikantne roladki z papryką i sosem pomidorowym | 30 porcji |
Fileciki z kurczaka na karmelową nutę | 30 porcji |
Cukinia, bakłażan grillowany |
30 porcji |
Talarki ziemniaczane | 30 porcji |
Mix sałat z pomidorami cherry i mozarellą |
2 misy |
Sałatka makaronowa z tortelini | 1 misa |
Sałatka grecka | 1 misa |
Sałatka z rukoli i reszponki w orzechami włoskimi | 1 misa |
Słodkości
Tiramisu w szkle koktajlowym | 20 porcji |
Sernik | 25 porcji |
Ciasto truskawkowe | 25 porcji |
Babeczki koktajlowe | 30 porcji |
Kruche ciasteczka |
Bufet kawowy
kawa, herbata (cukier biały, śmietanka) – podana w termosach.
woda mineralna, soki (pomarańczowy, jabłkowy) – podane w dzbankach 150 ml/os.