• Propozycja Menu I
  • Propozycja Menu II
  • Propozycja Menu III
  • Propozycja Menu IV
  • Propozycja Menu V
  • Do wyboru
cena 400 złPrzygotowane na 10 osóbBez obsługi

Przekąski

1 plater przekąsek 72 porcje

Danie ciepłe

Szaszłyki drobiowe z boczkiem, papryką i cebulka 5 porcji
Golonka gotowana na kapuście kiszonej 5 porcji
De volley z masłem i zieloną pietruszką 5 porcji

Dodatki

Ziemniaki gotowane ze świeżym koperkiem
Surówka z marchewki, białej kapusty z marchewką
 
cena 500 złPrzygotowane na 15 osóbBez obsługi

Przekąski

1 plater przekąsek 72 porcje

Danie ciepłe

Żurek w chlebie 15 porcji
Łosoś smażony na maśle w sosie koperkowym 7 porcji
Strogonow wieprzowy z ogórkiem kiszonym 7 porcji
De volley z żółtym serem 7 porcji

Dodatki

Ziemniaki gotowane ze świeżym koperkiem  
Surówka z selera, surówka z białej kapusty z marchewką  
cena 500 złPrzygotowane na 15 osóbBez obsługi

Przekąski

1 plater przekąsek72 porcje

Danie ciepłe

Zupa gulaszowa15 porcji
Fileciki z kurczaka na karmelową nutę7 porcji
Roladka drobiowa faszerowana suszonymi pomidorami z mozzarellą7 porcji
Rolada staropolska w sosie pieczeniowym7 porcji

Dodatki

Ziemniaki gotowane ze świeżym koperkiem 
Surówka z buraczka, z marchewki, z białej kapusty 
cena 700 złPrzygotowane na 15 osóbBez obsługi

Danie ciepłe (w podgrzewaczu)

Zupa Żurek w chlebie15 porcji
Rolada staropolska w sosie pieczeniowym10 porcji
Roladka drobiowa faszerowana suszonymi pomidorami z mozzarellą10 porcji
Fileciki z kurczaka na karmelową nutę10 porcji

Dodatki

Sałata Grecka15 porcji
Surówka z buraczka 
Ziemniaki gotowane ze świeżym koperkiem 

Zimny bufet

Roladka z kurczaka z kaparami10 porcji
Schab z musem chrzanowym10 porcji
Roladka drobiowa z pieczarkami10 porcji
Polędwiczka z bakaliami10 porcji
cena 700 złPrzygotowane na 15 osóbBez obsługi

Danie ciepłe (w podgrzewaczu)

Zupa Krem z zielonego groszku15 porcji
Szaszłyki drobiowe10 porcji
Roladka drobiowa faszerowana suszonymi pomidorami z mozzarellą10 porcji
Schab ze śliwką w marynacie czosnkowej10 porcji

Dodatki

Mix sałat z pomidorkami koktajlowymi i mozzarellą15 porcji
Ziemniaki gotowane ze świeżym koperkiem 
Surówka z marchewki, z białej kapusty 

Zimny bufet

Roladka z kurczaka z warzywami10 porcji
Schab z musem chrzanowym10 porcji
Polędwiczka ze szpinakiem10 porcji
Polędwiczka z bakaliami10 porcji
Przygotowane na 15 osóbcena 700 zł

Dania główne

Filet z kurczaka
Roladka staropolska w sosie pieczeniowym
Schab w sosie śmietanowy z kurkami
Roladka drobiowa z warzywami w panierce
Filet kopertowany faszerowany serem pieczarkami i papryką
Filet kopertowany ze szpinakiem i serem fetą
Fileciki z kurczaka na karmelową nutę
Roladka z kurczaka z brokułami
Kotlet schabowy z pieczarkami
De volaille z masełkiem
De volaille z żółtym serem
Schab ze śliwką w sosie śliwkowym
Karkówka pieczona w całości
Rolada drobiowa z suszonymi pomidorami
Rolada wieprzowa z kapusta kiszoną i kabanosem

Zimny bufet

Schab z musem chrzanowym
Schab rolowany ze szpinakiem
Kurczak grillowany w miodzie
Roladka z kurczaka z bakaliami
Pieczeń drobiowa z pieczarkami
Terina z kurczaka z kaparami
Polędwiczka wieprzowa ze szparagami
Rolada łososiowo – szpinakowa
Pasztet z kurkami
Pasztet z żurawiną
Pasztet ze śliwką
Szparagi w szynce
Jajko w szynce
Galarciki drobiowe

Sałaty

Sałata Grecka
Sałata z rukoli z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi
Sałatka z suszonym pomidorem i żółtym lazurem
Sałatka wiosenna z kukurydzą
Sałatka z rukoli z żółtym serem i kiełkami dyni i słonecznika

Masz pytania? Zadzwoń!

Przewiń do góry