• Propozycja Menu I
  • Propozycja Menu II
Przygotowane na 50 osóbKoszt 1500 zł
Krewetki Tiger w sosie tajskim 30 porcji
Koreczki koktajlowe na podsuszanej kiełbasie z pomidorkiem koktajlowym i cebulką 30 porcji
Koreczki koktajlowe serowe z oliwkami i winogronem 30 porcji
Muszelki makaronowe z sałatka z pora 30 porcji
Szaszłyki koktajlowe owocowe 30 porcji
Paluchy z szynką szwarcwaldzką 30 porcji
Ślimaczki z ciasta francuskiego z bekonem 30 porcji
Bruschetty zapiekane z czosnkiem świeżym pomidorem i żółtym serem 30 porcji
Tartinki z łososiem wędzonym i świeżym koperkiem 30 porcji
Przygotowane na 50 osóbKoszt 2000 zł
Krewetki Tiger w sosie tajskim30 porcji
Koreczki koktajlowe na podsuszanej kiełbasie z pomidorkiem koktajlowym i cebulką30 porcji
Koreczki koktajlowe serowe z oliwkami i winogronem30 porcji
Muszelki makaronowe z sałatka z pora30 porcji
Szaszłyki koktajlowe owocowe30 porcji
Paluchy z szynką szwarcwaldzką30 porcji
Ślimaczki z ciasta francuskiego z bekonem30 porcji
Bruschetty zapiekane z czosnkiem świeżym pomidorem i żółtym serem30 porcji
Tartinki z łososiem wędzonym i świeżym koperkiem30 porcji

Dania na ciepło (podane w podgrzewaczach)

Fileciki z kurczaka na karmelową nutę15 porcji
Faszerowane papryczki z chili15 porcji
Pierś z kaczki w pomarańczach15 porcji

Masz pytania? Zadzwoń!

Przewiń do góry