- Propozycja Menu I
- Propozycja Menu II
Zupa (1 porcja na osobę)
Krem szparagowy z migdałami
Dania główne (2 porcje na osobę)
Filet kopertowany z pieczarkami i papryką
Rolada staropolska w sosie pieczeniowym
Schab w sosie kurkowym
Łosoś smażony w sosie koperkowym
Dodatki
Ziemniaki gotowane/pieczone
Sałata Grecka
Mix sałat z pomidorkami koktajlowymi, mozzarellą, dynią i słonecznikiem
Surówki: marchewki, białej kapusty, buraczki
Deser
Mus czekoladowy pomarańczowy
Zimny bufet (4 porcje na osobę)
Roladka z kurczaka z kaparami
Schab z musem chrzanowym
Rolada łososiowo – szpinakowa
Roladka z polędwiczki wieprzowej z bakaliami
Szynka ze szparagami
Galarciki drobiowe
Pieczywo, masło
Kawa/herbata
Kolacja (1,5 porcji na osobę)
Szaszłyki drobiowe
Białą kiełbasa (własnej produkcji)
Golonka w kapuście
Zupa (1 porcja na osobę)
Zupa grzybowa z borowików
Dania główne (3 porcje na osobę)
Roladki drobiowe faszerowane suszonymi pomidorami z mozzarellą
Rolada staropolska w sosie pieczeniowym
De volley z serem
Łosoś smażony w sosie koperkowym
Pierś z kaczki w sosie pomarańczowym
Dodatki
Ziemniaki gotowane/pieczone
Mix sałat z pomidorami, winogronem, mandarynkami, oliwkami i serem pleśniowym
Mix sałat z pomidorkami koktajlowymi, mozzarellą, dynią i słonecznikiem
Surówki: z selera, białej kapusty, buraczki
Deser
Mus malinowy ze śmietaną i miętą
Zimny bufet (6 porcji na osobę)
Roladka z kurczaka z kaparami
Schab z musem chrzanowym
Rolada łososiowo – szpinakowa
Roladka z polędwiczki wieprzowej z bakaliami
Szynka ze szparagami
Galarciki drobiowe
Pieczywo, masło
Kolacja (1,5 porcji na osobę)
Szaszłyki drobiowe
Białą kiełbasa (własnej produkcji)
Golonka w kapuście